گلیسیرین چیست :

گلیسیرین مایع بدون رنگ، بدون بو و شفاف و چسبناک است و در حضور مواد آب گیر و گرما، آب از دست میره می‌دهد. گلیسیرین در هر نسبتی در آب و اتانول حل میشود. منبع اصلی گلیسیرین بافت چربی جانوران و گیاهان است و منبع عمده آن روغن زیتون است. در فرایند صابونی شدن چربی وارد واکنش شده و صابون گلیسیرین را تولید میکنند و بعد از جداسازی و تقطیر گلیسیرین به دست می‌آید. گلیسیرین همچنین در زرده تخم مرغ وجود دارد. در مغز انسان گلیسیرین به صورت اسید منو گلیسیریک وجود دارد.

موارد مصرف گلیسیرین :

از گلیسیرین در صنایع غذایی صابون سازی برای تولید صابون های شفاف، در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان عامل روان کننده استفاده می گردد. در ساخت مواد منفجره مثل نیتروگلیسیرین، برای روغن کاری ابزار های تاسیساتی و فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می شود. همچنین از گلیسیرین به طور گسترده در فرمولاسیون انواع دارو استفاده میگردد.

کاربرد و مصرف گلیسیرین در صنایع غذایی :

در غذاها و اشامیدنی ها از گلیسیرین به عنوان ماده ای که رطوبت را به خود جذب می‌کند استفاده می شود. حلال و شیرین کننده است و به حفظ غذا کمک میکند. گلیسیرین همچنین عاملی پر کننده در غذاهای با چربی کم مانند کلوچه و نیز به عنوان عامل ضخیم کننده در نوشابه های الکلی و به عنوان عامل ضد انجماد در صنایع مختلف غذایی استفاده می شود. به علاوه از گلیسیرین در تولید تافی و خمیر فوندانت نیز استفاده می گردد.

فروش گلیسیرین :

فروش گلیسیرین در بشکه‌های ۲۵۰ کیلوگرمی از کشورهای اندونزی و مالزی.