رنگ خوراکی

در کل۳ نوع رنگ خوراکی داریم:

۱-  رنگ طبیعی که از مواد طبیعی گرفته می‌شوند.

۲- رنگ های مشابه طبیعی که بعد از کشف فرمول هر رنگ طبیعی در صنعت با به کار گیری مواد شیمیایی مشابه آن ساخته میشود.

۳- رنگ های مصنوعی مانند رنگ آبی اقیانوسی که در انواع ژله و پاستیل ودر اکثر مواد غذایی می‌بینیم.

در صنایع غذایی بیشتر از رنگهای مشابه طبیعی و مصنوعی استفاده می شود، زیرا استخراج رنگ از گیاهان و میوه ها بسیار هزینه ‌بر است. از رنگ های خوراکی در صنایع غذایی برای برگردان رنگ اصلی به ماده غذایی، یکنواخت کردن رنگ محصول پر رنگ کردن رنگ طبیعی ماده غذایی، جلب نظر و اشتهای مصرف کننده و هویت دادن به محصول (برای مثال رنگ نارنجی در نوشابه پرتقالی)، رنگ دادن و مصرف بی رنگ مانند ژله یا پاستیل، تزیین مواد غذایی (مصارف قنادی) و در نهایت تاثیر بر ارزیابی کیفیت محصول در نظر مصرف کننده ها استفاده میشود.

مصارف رنگ‌های خوراکی :

در تولیداتی مانند تافی، اسمارتیز، آدامس، رب، ماست میوه ای، دسر، ژله، پاستیل، پفک، کمپوت، کنسرو، نوشابه، آبمیوه، بستنی، مربا، سوسیس و کالباس بیشترین مصرف را دارد.

فروش انواع رنگهای خوراکی طبیعی وسنیتیک :

فروش انواع رنگهای خوراکی (طبیعی و سنیتیک) در بسته‌بندی‌های ۵ و ۲۵ کیلوگرمی.
فروش: برلیانت بلو،سانت یلو، کینولین یلو، پانسو4R، کارموازین،تیتانیوم دی اکساید و…… فروش: رنگ کلروفیل،۴ آنتو سیانن، کربن بلک ، اریتروزین بتا کاراتن.