cocaoa_buttet_substites

_CBS
جانشین کره کاکائو، همانگونه که از نامش پیداست در دسته ی جایگزینان کره کاکائو و در دسته جانشین های لری کی می باشد جانشینهای لوریکی میباشد. جانشین کره کاکائو از هسته‌ی پالم بدست آمده و در فرایند فراکسیون تولید میشود.
روغن CBS نقطه ی ذوب بسیار خوبی دارد و در برابر اکسید شدن پایداری مناسبی دارد و از بلوم زدن آن جلوگیری می کند.

از مهمترین ویژگی های جانشین کره کاکائو (CBS) می توان به :

-مقاومت حرارتی
-شکنندگی خوب
-قابلیت قالب گیری بالا
– تاثیر بر ماندگاری براقیت محصول -سازگاری با کره کاکائو، حداکثر۵٪ -همانندی نقطه ذوب و طعم با کره کاکائو
-نیاز به عمل تمپرینگ شکلات ندارد و مقابله بلوم زدن مقاوم است.

مصارف cbs:

شکلات های قالبی، ویفر، بیسکوییت،مارشمالو،خامه قنادی پنیرهای پرولس و……..

‏cbs در بسته بندی های کارتن ۲۵ کیلویی عرضه می شود.