کارنوباواکس ( carnobauwax ) به عنوان یک افزودنی جلادهنده و براق کننده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد .

کارنوباواکس از موم گیاه درخت کارنوبا ( carnauba ) که در برزیل می روید ، استخراج می شود.

کارنوباواکس گر یه خوراکی به صورت تکه های سخ و به رنگ زرد مایل به قهوه ای است.

موارد مصرف کارنوباواکس :

در صنایع غذایی از کارنوباواکس به عنوان جلادهنده و براق کننده در شکلات ، شیرینی ، دراژه ، ژله ، بستنی ، اسمارتیس ، آدامس و … استفاده می شود.

کارنوباواکس در صنایع دیگری از جمله آرایشی و بهداشتی ( رژ لب ، ریمل ، انواع پودر ، خط چشم و …) ، صنعت داروسازی ، صنعت خودرو سازی و … مورد استفاده قرار می گیرد.

کارنوباواکس در کیسه های 25 کیلوگرمی برند  کشور برزیل Foncepi می باشد.